Jumpsuit

Huh, Jazzviikosta on jotenkuten selvitty, mutta erittäin väsynyt tyttö täällä vieläkin. Pikkuhiljaa alkaa taas normaali arki rullaamaan, kun ei jokainen päivä mene tuolla jazzkadun hulinoissa. Siitä mulla on tulossa muutamakin postaus, mutta sitä ennen ajattelin tulla jakamaan mun eilisen rennon asun. 

 Kävin tosiaan eilen aamupäivällä nopeaa ripsihuollossa ja yleensä melko rennoissa merkeissä on kiva mennä makoilemaan sohvalle. Löysin ton mielettömän mukavan jumpsuitin New Yorkerin alennusmyynneistä ja oonkin odottanut sen päälle laittoa. Useamminhan se ois eksynyt mun päälle, jos olisi kerennyt enemmän leikkimään vaatteilla. Mulla tosiaan oli jazzeilla ihana mekko töissä käyttöä varten ja siinä tulikin elettyä edellinen viikko!

 Oon muutenkin tehnyt tosi kivoja ale-löytöjä sekä muitakin kivoja löytöjä. Oikeastaan niin paljon, että saa lyödä päähän, jos valitan ettei ole vaatteita. Aattelin, että niitä on niin paljon, että voisin koittaa videon tekemistä. Miltä kuullostaisi? :)

Aika hölmöksi pölöttämiseksi meni taas kirjoittelu. Syytän mun viikkojen väsymystä, mitä ei onneksi kuvista huomaa arskojen takaa. Eikä huomaa myöskään sitä, että ripsihuollossa mua itketettiin taas ihan kunnolla ;D Näin kesällä on aika kamalaa maata silmät kiinni melkein tunnin ja avata ne kirkkaassa auringonvalossa...

Mitäs mieltä jumpsuitista? :)

8 kommenttia

 1. Voi miten ihana jumpsuit!! :-) Mullekkin kelpais tommonen. Mä oon koittanu ettii itelleni kivaa jumpsuittia, mutta mistään ei oikeen löydä.. :o Ja tee ihmeessä video niistä uusista vaatteista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekkin aika kauan metsästin, ja koska oon niin lyhyt ei mistää löytyny hyviä. Mut tuo on täydellinen ♥ Ja juu, kyl videota varmaan tulee vaikkakin vihaan omaa ääntäni ;D

   Poista
 2. Kokeile vaan videon tekemistä, siihen jää aika helposti koukkuun :) Tuo jumpsuit on ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) Varmasti jääkin! Tein yhden videon tässä kampauksista, mutta en tykännyt lopputuloksesta yhtään. Sain kuitenkin paljon ideoita, mitä tehdä toisin seuraavalla kuvauskerralla :)

   Poista
  2. Videoiden editoiminen on hirveen aikaa vievää ja itelläkin aina on sellainen olo ettei ne koskaan onnistu hyvin! :)

   Poista
  3. Joo ei oo helppoa hommaa se :D

   Poista
 3. Ihana jumpsuit! :-)

  therewillbesunshine-emilia.blogspot.com

  VastaaPoista